HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

Wereldprimeur. HALTER introduceert nieuwe productlijn: BIG

Tijdens de EMO 2019 introduceert HALTER een nieuwe productlijn; de HALTER BIG. Dit model is geschikt voor het beladen van zwaardere werkstukken tot 70 kg. Dankzij de grotere oppervlakte van deze nieuwe robotcel is de buffercapaciteit ook groot, wat een lange onbemande productie garandeert.

Bovendien kunnen er lange assen tot een lengte van 600 mm worden beladen dankzij de functie ‘Lange Assen’. Deze functie bestaat uit een set speciale raster
platen, grijpers en een extra softwaremodule binnen de HALTER SmartControl. Hiermee bent u verzekerd van een omsteltijd van slechts enkele minuten, hét handelsmerk waarmee HALTER de afgelopen jaren naam heeft gemaakt. Daarnaast bevatten de nieuwe modellen een keur aan noviteiten die onder andere ook op de bestaande modellen toe te passen zijn.

 

U kunt de EMO dit jaar gratis bezoeken

Tijdens de EMO, 16 – 21 september in Hannover, presenteert HALTER maar liefst 5 modellen van de HALTER LoadAssistant, waaronder 2 BIG modellen. U kunt de EMO dit jaar gratis bezoeken. Wij hebben toegangskaarten voor onze relaties ingekocht en nodigen u graag uit. Meld u snel aan op onze EMO-pagina.