HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

Succesvolle start van HALTER op AMB Stuttgart

HALTER maakte een flitsende start op de eerste dag van de AMB die van 18 tot 22 september werd gehouden in Stuttgart. Bezoekers uit heel Europa bezochten de HALTER-stand in Hal 9 D61, en de eerste orders werden al geboekt. De HALTER LoadAssistant, die in combinatie met de MAZAK VCN 530C te zien was in de Mazak-stand, oogstte veel belangstelling. Bezoekers konden met eigen ogen het gebruiksgemak van de LoadAssistant zien. Ook werden ze in de gelegenheid gesteld de experts van HALTER te ontmoeten en bij hen alle informatie in te winnen.

 

Halter LoadAssistant
HALTER heeft niet alleen al honderden LoadAssistants geïnstalleerd, maar ontving ook vele herhaalorders van tevreden klanten. Zij zagen hun investeringen regelmatig binnen twaalf maanden terugvloeien in de kas. Dit succes dankt HALTER enerzijds aan een jarenlange en wereldwijde investering in haar serviceorganisatie en anderzijds aan continue verbetering van de samenwerking met Fastems, haar partner bij de ontwikkeling van de LoadAssistant.

 

 

Workshops
Kort na de AMB worden workshops gegeven op diverse locaties: in de Technology Centers van HALTER in Stuttgart (in de Fanuc Academy), in Issum (de productiefaciliteit van Fastems) en op andere locaties van de partners van Halter. Bezoekers van de workshops kunnen hier de HALTER LoadAssistant zelf in de praktijk testen in combinatie met zelf meegenomen werkstukken. Ook krijgen ze een berekening van de Return on Investment bij de aanschaf van de LoadAssistant. Het bijwonen van zo’n workshop, die drie tot vier uur in beslag neemt, is op individuele basis. Na afloop heeft de bezoeker een compleet beeld van alle technische en economische aspecten die verbonden zijn aan de LoadAssistant, met als grote voordeel dat eventuele risico’s van de aanschaf tot nul zijn gereduceerd. Interesse? Inschrijven kan hier.