HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

NR Automation nieuwe dealer in Israel

NR Automation heeft het dealerschap van de HALTER LoadAssistant® in Israel verkregen. Als onze partner in Israel, heeft NR Automation ruime ervaring in het vergroten van de productiecapaciteit van haar klanten. Dit zorgt voor een toename van de kwaliteit en de concurrentiepositie. Zij helpen hun klanten met de nieuwste technologie en leveren machines en toebehoren exclusief van ’s werelds toonaangevende fabrikanten.

Trendsetter voor eenvoudige automatisering

NR Automation ziet veel mogelijkheden om het aantal spindeluren voor haar klanten drastisch te verbeteren, en daarmee de efficiency van de CNC machines, door middel van de HALTER LoadAssistant®. Ben Ronen, Project Manager van NR Automation:
“Wij krijgen meer en meer aanvragen voor automatisering. Nu bieden we onze klanten maatwerkoplossingen, maar die zijn vaak bedoeld voor de productie van grotere series. Nu zijn we in staat een standaard laadrobot aan te bieden voor kleine series. De HALTER LoadAssistant® is brilliant in zijn eenvoud en ideaal voor bedrijven die nu nog geen robotkennis hebben. Wij geloven dat deze oplossing bedrijven in Israel direct gaat helpe om de output van hun CNC machines te verbeteren.”

 

De eerste mogelijkheid om kennis te maken van de HALTER LoadAssistant® is tijdens de Technology 2017 exhibition, waar live demonstrations gegeven zullen worden voor Israëlische bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve robot oplossingen.