HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

HALTER verdubbelt productiecapaciteit

HALTER CNC Automation verdubbelt haar productie-capaciteit om te voldoen aan de aanhoudende vraag naar beladingsrobots voor de verspanende industrie in Europa en Verenigde Staten. Door het tekort aan arbeidskrachten, de noodzaak tot meer flexibiliteit en de steeds kleinere series hebben verspanende bedrijven behoefte aan slimme automatisering.

Gegarandeerde levertijd

HALTER CNC Automation levert inmiddels in meer dan 20 landen en heeft een netwerk van meer dan 30 actieve dealers. In vrijwel alle landen maakt Halter een sterke groei door. Om aan deze toenemende vraag te kunnen blijven voldoen is onlangs besloten om de productiecapaciteit uit te breiden.

“Wij leveren een kwalitatief hoogstaand product en investeren continu in de kennis van onze service medewerkers en service partners. We zien dat dit in met name in landen als Duitsland wordt gewaardeerd. Niet alleen worden onze systemen door alle toonaangevende CNC machine fabrikanten verkocht aan allerlei verspanende bedrijven, maar we krijgen ook veel herhalingsopdrachten van grote bekende bedrijven uit de industrie. Dit heeft ertoe geleid dat we onze productie hebben uitgebreid met een tweede assemblagelijn, zodat wij een levertijd van minder dan 12 weken kunnen garanderen.” aldus Wouter van Halteren

TechniShow

De HALTER LoadAssistant is een universele beladingsrobot die te combineren is met elk merk CNC-machine. Op de TechniShow 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht zijn alle modellen van de HALTER LoadAssistant “live” in werking te zien. Deze beladingsrobot is zowel geschikt voor draai- als freesmachines en laat zich eenvoudig programmeren. Bovendien is het systeem eenvoudig verplaatsbaar, waardoor het bij meerdere machines kan worden ingezet.