HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

HALTER op longlist voor Innovatie Top 100

Halter CNC Automation heeft een plek weten te veroveren op de longlist voor de Innovatie Top 100 – de meest innovatieve bedrijven in het midden- en kleinbedrijf zullen wederom strijden om een felbegeerde plek op deze lijst.

Innovatietop 100

Jaarlijks maakt de Kamer van Koophandel bekend welke bedrijven zich tot de 100 meest innovatieve bedrijven mogen rekenen. HALTER CNC Automation heeft voor de 12e editie van de Innovatie Top 100 (2017) een plek weten te veroveren op de longlist.

HALTER CNC Automation

HALTER CNC Automation heeft deze plek veroverd met dank aan de HALTER LoadAssistant: deze plug-and-play beladingsrobot kan ieder merk CNC-machine beladen én is geschikt voor zowel grote als kleine series. Het rendement van elke CNC-machine kan daarmee worden verhoogd. “Het instellen van een nieuwe serie kost slechts vijf minuten – dat is belangrijk omdat het de eindgebruiker in staat stelt om de HALTER LoadAssistant snel en flexibel in te zetten binnen zijn bedrijf. En dat zonder kennis van het programmeren van robots. Het automatiseren van CNC-machines moet winst opleveren voor onze klant. Niet alleen door het verhogen van de spindeluren, maar ook door het gebruiksgemak.” vertelt Wouter van Halteren – oprichter HALTER CNC Automation.

Visie

“Wij vinden dat onze HALTER LoadAssistant meer opbrengst en spindeluren uit iedere CNC-machine moet kunnen halen. Zowel voor kleine als grote series. Kortom: een krachtige, universele oplossing om meer rendement uit CNC-machines te halen.”

Over Halter

De missie van HALTER CNC Automation is verspanende bedrijven te helpen winstgevender te worden, ook bij productie van kleinere series. De HALTER LoadAssistant® biedt hiervoor een standaard en laagdrempelige oplossing. De HALTER LoadAssistant wordt inmiddels met succes ingezet door bedrijven in heel Europa.