HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

HALTER inspireert bezoekers BI-MU tot stap richting Industrie 4.0

De 31ste BI-MU in Milaan was gericht op een markt die zich snel ontwikkelt richting Industrie 4.0. Uiteraard mocht HALTER CNC Automation hier niet ontbreken. Van oudsher staat Italië bekend om haar professionaliteit en ervaring in het automatiseren van industriële processen. Maar de nichemarkt voor het optimaliseren van kleine en middelgrootte series voor mkb-bedrijven groeit ook hier. Deze groei is mede veroorzaakt door enerzijds de toenemende behoefte bij de industrie om processen te automatiseren en digitaliseren, anderzijds door de wens van fabrikanten om voorraden klein te houden en toch snel te kunnen leveren.

 

Zowel innoverende ondernemers als vele Italiaanse vertegenwoordigers van gerenommeerde OEM’ers (Original Equipment Manufacturers) zien in dit ‘nieuwe manufacturing’ een mooie toekomst. Zij vinden bij het optimaliseren van hun CNC-Machines in de HALTER LoadAssistant een goede en betrouwbare partner. HALTER liet in hal 11 live zien hoe de HALTER LoadAssistant en de CNC-machine feilloos met elkaar communiceerden zonder het productieproces ook maar een seconde te onderbreken. Bezoekers konden ook zien dat omschakelen erg snel ging. Ze zagen hoe de HALTER LoadAssistent tijdens het productieproces onbewerkte onderdelen wisselde met bewerkte onderdelen uit de veilige omgeving van het laadstation. Ook werd het starten van het volgende programma gedemonstreerd. Zo waren de bezoekers getuige van zeer waardevolle process engineering in de vorm van de combinatie van de CNC-machine en de HALTER LoadAssistant.

 

Wij willen alle bezoekers aan onze stand hartelijk danken voor hun interesse. HALTER CNC Automation is in de transitie naar Industrie 4.0 de juiste partner voor ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap. Graag nodigen we u uit tijdens een workshop in één van onze HALTER Technology Centers.

NL: Workshop


  • Lees onze privacy verklaring.