HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

HALTER bewijst marktleiderschap op IMTS Chicago

HALTER was voor de tweede keer aanwezig op de IMTS, de internationale technologiebeurs in Chicago die van 10 tot 14 september werd gehouden. Tijdens deze beurs mocht HALTER zich verheugen op orders van bestaande en nieuwe klanten. Hiermee bewees HALTER dat haar investeringen gedurende de laatste drie jaar geleid hebben tot een marktleiderschap in de Verenigde Staten op het gebied van robots voor het laden van CNC-machines.

 

Sterke serviceorganisatie

HALTER heeft sinds 2015 een dochtermaatschappij in Cascade, Iowa. Hier is geïnvesteerd in de ontwikkeling van een HALTER Technology Center, compleet met training- en demonstratie-apparatuur en machines. Dit leidde in combinatie met de goed getrainde en vakbekwame USA sales- en servicemedewerkers tot hoge verkoopcijfers en een sterke serviceorganisatie. De laatste drie jaar zijn in grote delen van Noord-Amerika vele orders geboekt en installaties geleverd. De meeste USA-klanten hebben meerdere HALTER LoadAssistants afgenomen, soms zelfs zes units. Klanten geven duidelijk te kennen dat zowel de ervaring van het HALTER USA-team als de kwaliteit en betrouwbaarheid van de LoadAssistant, hen vertrouwen geeft om in meer units te investeren.

 

Partners 

HALTER wil de industrie de betrouwbaarste, slimste en meest gebruiksvriendelijke technologische oplossingen bieden. Daarin werkt HALTER nauw samen met diverse partners, onder wie Fastems, Fanuc, Schunk en verschillende universiteiten.

 

Workshops 

Van 22 tot 25 oktober organiseert HALTER CNC robotics-workshops in de het HALTER Technology Center in Cascade. Klanten kunnen eigen werkstukken meenemen om te testen en tevens een berekening van de Return On Investment krijgen. Deze workshops worden ook in Europa geven. Interesse?

NL: Workshop


  • Lees onze privacy verklaring.