HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

HALTER is aanwezig op de METAVAK

Na de succesvolle beurs EMO in Hannover is HALTER CNC Automation ook aanwezig op de METAVAK in Gorinchem. Ook onze Nederlandse dealers en klanten bieden wij graag de gelegenheid om onze veelgeprezen LoadAssistant® in werking te zien.

 

De interesse voor HALTER tijdens de EMO in Hannover was enorm. Er was veel internationale belangstelling vanuit alle windstreken. Daarnaast hebben veel dealers, klanten en producenten van CNC machines de HALTER stand weten te vinden. “We hebben heel veel leuke en concrete gesprekken gevoerd die in de komende weken een vervolg krijgen” aldus Wouter van Halteren.

Groei

Het dealernetwerk van HALTER is de afgelopen tijd verder uitgebreid, waardoor nieuwe en interessante markten binnen bereik komen. Om de groei van de organisatie te ondersteunen is afgelopen tijd ook geïnvesteerd in de organisatie en in de uitbreiding en optimalisatie van het serviceapparaat.

Innovatief bedrijf

HALTER CNC behoort tot de top 10 van meest innovatieve bedrijven van Nederland. De lijst van meest innovatieve bedrijven is eind september door de Kamer van Koophandel gepubliceerd. Deze lijst omvat bedrijven die een succesvolle innovatie hebben doorgevoerd. Deze erkenning laat zien dat de kracht van HALTER; vooruitstrevend, klantgericht en doorzettingsvermogen; niet onopgemerkt is gebleven. “Dit geeft ons nog meer stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg en nog meer CNC bedrijven te helpen om meer winst te maken” aldus Wouter van Halteren.

SmartControl

Met de unieke SmartControl is het ombouwen van de LoadAssistant® een kwestie van enkele minuten. Vanwege de intuïtieve bediening is voor het instellen en het gebruik geen kennis en ervaring op het gebied van robots nodig. Hierdoor is het systeem laagdrempelig en kunnen (ook) kleine metaalbewerkingsbedrijven internationaal concurrerend produceren.

Verrassend

Kom langs op onze stand (nummer 164) tijdens de METAVAK op 30 oktober, 1 & 2 november. Laat u verrassen door de HALTER LoadAssistant® met SmartControl. Onze specialisten staan klaar om een demonstratie te geven, vragen te beantwoorden en om samen met geïnteresseerden de terugverdientijd voor hun specifieke situatie te berekenen. Laat u aangenaam verrassen door HALTER!

 

Bestel hier gratis toegangskaarten