HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

Nakamura-Tome

Nakamura-Tome automatiseren met de HALTER LoadAssistant®

Belaadt de Nakamura-Tome CNC-machine eenvoudig en flexibel met de HALTER LoadAssistant®. Haal meer rendement uit dezelfde machine met deze slimme en efficiënte CNC automatisering.

Nakamura-Tome uit Japan werd in 1949 opgericht, toen de eigenaar meneer Nakamura met pension ging na zijn werk in de textielindustrie. Begonnen ze toentertijd met slechts twee bewerkingsmachines, vandaag de dag biedt Nakamura-Tome meer dan 20 mogelijkheden op het gebied van CNC draaiers. Van ruwe materialen tot verfijnde onderdelen, hun CNC bewerkingscentra gaan altijd secuur en snel te werk. Daarom de ideale machines om de LoadAssistant® van Halter aan te koppelen, zodat de spindeluren uitgebreid worden en uw Nakamura-Tome CNC bewerkingscentrum dan en nacht kan draaien.

Ontdek het comfort van de HALTER LoadAssistant® tijdens een gratis workshop.

WIE INSTALLEERDEN DE HALTER LOADASSISTANT® AL OP HUN NAKAMURA-TOME CNC MACHINE?


Bij Walk Aandrijftechniek, specialist in vertanding en diverse aandrijftechnieken- en producten, uit Heijen is de HALTER LoadAssistant® gekoppeld aan een Nakamura Tome STS-40 draai-/freescentrum. Deze CNC machine is voorzien van een subspindel en draait in 2 ploegendiensten gedurende de hele nacht. Daarnaast wordt de HALTER LoadAssistant® soms aangesloten op de Takisawa draaibank. Het omstellen van de ene naar de andere CNC machine is dan ook in slechts 20 minuten gerealiseerd. Walk Aandrijftechniek heeft omwille twee redenen voor HALTER gekozen: enerzijds vanwege de opslagcapaciteit van de producten, anderzijds vanwege de mogelijkheid om de LoadAssistant® binnen enkele minuten om te stellen naar een nieuwe serie.

Rokem uit Nieuwegein is specialist in het vervaardigen van precisie onderdelen en heeft eerst een HALTER LoadAssistant® gekoppeld aan de Nakamura-Tome Super NTJX Multitasking draai-/freescentrum. Kort daarna werd al een tweede systeem besteld, omdat de productie zodanig werd verhoogd en de LoadAssistant® dag en nacht kan doordraaien. Deze zal het Victor 5-assige bewerkingscentrum automatisch gaan beladen.

De HALTER LoadAssistant® is een beladingssysteem voor het automatisch beladen van uw CNC machine.

Heeft u een vraag?

WIJ ANTWOORDEN BINNEN 30 MINUTEN

Of bel ons op: +31 (0)88 015 74 00
Lees onze privacy verklaring

Onze voordelen

Korte levertijd
Turn-key installatie
Gecertificeerde monteurs
Gunstige financiering

“ONZE OPERATOR WORDT NU NIET LANGER BELAST MET REPETEREND EN EENVOUDIG BELADINGSWERK.”

Lex van den Hoven | Rokem BV

KLANTCASES Nakamura-Tome

Lees een klantverhaal