HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

MISSIE

Verspanende bedrijven in staat stellen om direct meer winst te maken, door middel van het leveren van laagdrempelige, toegankelijke automatische beladingssystemen voor de productie van series van 10 tot 1000 stuks.

STRATEGIE

Wij werken continu aan de ontwikkeling, productie, distributie en service van onze producten. Dit doen wij met een team van specialisten en door samen te werken met hooggekwalificeerde leveranciers en distributeurs. Hierdoor kunnen onze klanten vertrouwen op technologisch hoogwaardige, degelijke en bedrijfszekere automatisering.

DEALERNETWERK

Om onze ambitie waar te maken werken wij samen met partners met de beste kennis en expertise omtrent CNC-machines.

ONTDEK ONZE EXPERTS

“De meer dan 25 jaar ervaring van het HALTER management gecombineerd met onze sterke relaties met de CNC eindgebruikersmarkt, inspireert ons om kleine en middelgrote bedrijven te helpen bij het verbeteren van hun productie-opbrengsten. Dit doen wij door middel van eenvoudige en betaalbare automatisering en door aan te tonen dat automatiseren zich uitbetaald, altijd!”
Wouter van Halteren | CEO


EEN KIJKJE IN DE FABRIEK

FABRIEK IN ISSUM

De productie van de HALTER LoadAssistant vindt plaats in de Fastems fabriek in Issum, Duitsland.

Bezoek workshop


Developed by Fastems

De HALTER LoadAssistant® is ontwikkeld in samenwerking met de Fastems Groep. Gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in de verspanende industrie en de productie automatisering, hebben wij samen een beladingsrobot ontwikkeld die eenvoudig en op elke CNC machine toepasbaar is.