HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

Meer productie met CNC frezen

Levertijden staan onder druk. Klanten bestellen steeds later, in alsmaar kleinere aantallen. Automatisering van uw CNC freesmachine is het antwoord hierop. De HALTER LoadAssistant® maakt deze stap gemakkelijk, zodat uw CNC freesbank al de volgende dag méér spindeluren kan draaien.

Toepassingen - frezen

HALTER LoadAssistant®: méér rendement, meer tevreden medewerkers en blije klanten

Een goede CNC frezer is een vakman die stilaan schaars wordt. Waarom staan deze vakmensen dan in veel bedrijven de hele dag aan de CNC freesbank werkstukken uit de klem te halen en nieuw materiaal op te spannen? U kunt uw CNC frezer efficiënter inzetten. Het resultaat: méér spindeluren op uw CNC freesmachine; een tevreden medewerker die uitgedaagd wordt zijn kennis van CNC frezen optimaal in te zetten; en uiteindelijk tevreden opdrachtgevers. Zij zien het resultaat van automatisering van uw CNC freesmachine terug in korte doorlooptijden, betere prijzen en betere kwaliteit. Want de CNC frezer gebruikt zijn vakmanschap om de processen te verbeteren.

Laagdrempelig
Automatisering van een computergestuurde freesmachine hoeft niet moeilijk te zijn. De HALTER LoadAssistant® is specifiek ontwikkeld als laagdrempelige automatiseringsoplossing voor CNC frezen. Dit betekent:

  • Geen kennis van robotprogrammeren nodig; basiskennis computergestuurde freesmachine is voldoende voor bediening via HALTER SmartControl®
  • Korte insteltijden, dus juist geschikt voor kleine, wisselende series
  • Flexibele automatisering van CNC freesmachine
  • Continue productie, ook tijdens het beladen van de cel draait de spindel van de CNC freesbank
  • Ontwikkeld door mensen die het verspanend MKB van binnenuit kennen; gebouwd door de automatiseringsspecialisten van Fastems
  • Klaar voor de stap naar Industrie 4.0

“Het bedienen van de HALTER LoadAssistant is letterlijk kinderlijk eenvoudig."

Boris Malek

|

Eigenaar

Op welke merken?

Haal meer rendement uit uw CNC Machine

Load assist voor: Akira Seiki, Bridgeport Hardinge, DMG Mori, Doosan, Eumach, Haas, Hermle, Hurco, HwaCheon, Kitamura, MAS, Mazak, Mikron, Mori Seiki, Nakamura, Okuma, Quaser, Takisawa, Victor en andere merken.

Onze voordelen

Korte levertijd
Turn-key installatie
Gecertificeerde monteurs
Gunstige financiering

Heeft u een vraag?

Wij horen graag hoe wij u verder kunnen helpen

Dealer support

Zoek een dealer