HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

29 en 30 mei 2018

Fastems Open House

HALTER LoadAssistant prominent aanwezig tijdens Fastems Open House

dinsdag 29 en woensdag 30 mei 2018

 

Zoekt u ook een oplossing voor het automatisch beladen van uw CNC-machine? Kom naar hét event van Fastems Systems, voor verspanende bedrijven. Wilt u winstgevend zijn én blijven? Meld u dan gratis aan en kom langs op 29 of 30 mei in Issum, Duitsland! U vindt antwoorden op vragen als: hoe kan ik op een slimme manier concurrerend blijven produceren? Hoe automatiseer ik mijn CNC-machines? Welk systeem past het beste bij mij?

 

Uiteraard is ook de HALTER LoadAssistant weer prominent aanwezig. De HALTER wordt immers in de fabriek van Fastems Systems geproduceerd. Beide bedrijven werken bovendien samen op het gebied van R&D. De gezamenlijke knowhow heeft ertoe geleid dat de HALTER LoadAssistant in enkele jaren is uitgegroeid tot een toonaangevende oplossing voor het automatisch beladen en ontladen van CNC-machines.

 

Bezoekers krijgen door middel van een forum met experts uit de industrie en live demonstraties een zeer volledig beeld van de beschikbare mogelijkheden rondom productieautomatisering. Experts en partnerbedrijven etaleren hun nieuwste en meest intelligente automatiseringsoplossingen.

 

Live demonstraties

Gedurende beide dagen zijn er continu demonstraties van de nieuwste automatiseringsoplossingen. HALTER CNC Automation brengt de verschillende modellen van de HALTER LoadAssistant onder de aandacht. Een team van HALTER-medewerkers licht de mogelijkheden graag uitgebreid aan u toe.

 

Meld u nu gratis aan voor Fastems Open House!

Bezoek Fastems Open House op dinsdag 29 of woensdag 30 mei. Gedurende beide dagen geven HALTER en andere partners van Fastems Systems continu demonstraties. Tussendoor is er uiteraard voldoende ruimte voor uw vragen. Een team van HALTER-medewerkers bespreekt de mogelijkheden van de HALTER LoadAssistant graag met u. Naast de demonstraties en gesprekken kunt u rustig luisteren naar presentaties van top-experts uit de industrie.
Bent u benieuwd naar het volledige programma? Klik hier

 

Aanmelden Fastems Open House
    Lees onze privacy verklaring.

 

Hoe werkt de HALTER LoadAssistant?

 

De HALTER LoadAssistant is een robot voor het automatisch beladen van werkstukken voor CNC-machines. U kunt de CNC-robot eenvoudig aan elke nieuwe of bestaande CNC-draaibank of –freesmachine koppelen. Verplaatsen van de ene naar de andere machine is geen probleem!

 

De unieke voordelen van de HALTER LoadAssistant:

  •  Complete plug-and-play oplossing
  •  Omsteltijden in minder dan 5 minuten
  •  Geen robotkennis nodig
  •  Snel verplaatsbaar naar een andere CNC-machine
  •  Bedrijfszekere technologie

 

BEKIJK ONZE MODELLEN

bekijk onze modellen
bekijk onze modellen