HALTER LoadAssistant® voor het beladen van series van 10 tot 1000 stuks

EMO Hannover 2019

KOMT U ONS BEZOEKEN TIJDENS EMO 2019?

HALTER CNC Automation staat van 16 – 21 september op EMO 2019 in Hannover. Met ruim 130.000 bezoekers uit 160 landen is dit ’s werelds grootste vakbeurs voor metaalbewerking. Niet voor niets wordt de beurs in Duitsland georganiseerd, de op twee na grootste markt voor gereedschapsmachines wereldwijd.

 

De EMO staat dit jaar volledig in het teken van nieuwe producten en innovatie, zoals productie automatisering en Industry 4.0. Het is dé locatie waar de wereld elkaar ontmoet, dat bruist van de energie in een van de grootste steden van Duitsland. EMO is daarom een beurs die naadloos aansluit bij onze organisatie, producten en ambities.

 

U kunt de EMO dit jaar gratis bezoeken

Op onze stand tijdens EMO 2019 kunt u kennismaken met alle HALTER productlijnen: CNC-automatisering op hoog niveau.

 

Wij hebben toegangskaarten voor onze relaties ingekocht en nodigen u graag uit. Meld u snel aan via het registratieformulier onderaan deze pagina.

 

Wij ontvangen u graag op onze stand B84 in Hal 27.

WERELDPRIMEUR. HALTER INTRODUCEERT NIEUWE PRODUCTLIJN: BIG

Tijdens de EMO 2019 introduceert HALTER een nieuwe productlijn; de HALTER BIG. Dit model is geschikt voor het beladen van zwaardere werkstukken tot 70 kg. Dankzij de grotere oppervlakte van deze nieuwe robotcel is de buffercapaciteit ook groot, wat een lange onbemande productie garandeert.

Bovendien kunnen er lange assen tot een lengte van 600 mm worden beladen dankzij de functie ‘Lange Assen’. Deze functie bestaat uit een set speciale raster
platen, grijpers en een extra softwaremodule binnen de HALTER SmartControl. Hiermee bent u verzekerd van een omsteltijd van slechts enkele minuten, hét handelsmerk waarmee HALTER de afgelopen jaren naam heeft gemaakt. Daarnaast bevatten de nieuwe modellen een keur aan noviteiten die onder andere ook op de bestaande modellen toe te passen zijn.

Locatie

EMO Hannover 2019

EMO Hannover 2019

Routebeschrijving

Registratie